top of page

Rekordok után és egy felfokozott ősz előtt

Kedves Barátom,


Elképesztő hónapok állnak mögöttünk, idén a Partizán nézettsége minden korábbi rekordot felülmúlt. Az első 6 hónapban több mint kétszer annyian néztek minket, mint tavaly ilyenkor, az eddigi legnagyobb szabású választási műsorunkat pedig több mint 1,5 millióan tekintették meg, amelyet élőben is rekordszámban követtek. Rendkívül megtisztelő a felfokozott érdeklődésetek!


Nem kérdés: szeptemberben nemcsak a tanítás kezdődik meg az oktatási intézményekben, hanem a 2026-os országgyűlési kampány is.


Rendkívül felfokozott ősz áll előttünk: vissza fog térni a téttel bíró belpolitika Magyarországra - legalábbis ez az általános várakozás a sajtószakmában.


De vajon tényleg azok a konfliktusok töltik-e ki a nyilvánosság felületeit, amelyek a legfontosabbak?


Vajon tényleg azok a politikai küzdelmek fogják meghatározni hazánk sorsát, amelyek a leginkább a szemeink előtt zajlanak?


Szerkesztőségünket ezek a kérdések foglalkoztatják, és éppen ezért azt a döntést hoztuk, hogy a nyarat arra szánjuk, hogy érdemben felkészüljünk az előttünk álló időszak erőt próbáló kihívásaira: új műsorokat, videós és podcast formátumokat akarunk elindítani, amelyekkel egyszerre lehetünk ott a politikai események sűrűjében, de közben mégis figyelni tudunk azokra a jelenségekre is, amelyek sokszor méltatlanul elsikkadnak a hétköznapok hajtásában - holott a közép-hosszútávú lehetőségeink szempontjából rendkívül meghatározóak!


A műsorszolgáltatással tehát a következő hetekben leállunk, de csak azért, hogy gőzerővel készülhessünk az őszre: választások lesznek a szomszédos Ausztriában, illetve a tél elején Romániában is, amelyekről átfogó képet akarunk közvetíteni. Az ősz legfontosabb globális eseménye az amerikai választások lesznek, amellyel kapcsolatban szintén ambíciózus terveink vannak: felvezető műsorok, interjúk és egy átfogó választási eredményváró műsor formájában is fogunk foglalkozni a fejleményekkel. Visszatér a Vétó, de emellett további régi-új képernyősöket is köszönthettek majd a Partizán csatornáján. Mindezek mellett pedig Partizán Politika és PartizánPOP adások, valamint új interjú- és riportműsorok is előkészítés alatt állnak.


Hamarosan további részletekkel is jelentkezünk majd, addig is kicsit mindenkinek az aktuálpolitikai detoxikálódást kívánjuk a következő hetekre! Addig is kellemes pihenést, és érdemi töltődést kívánunk minden kedves nézőnknek!


Barátsággal, gm

770 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page